מרק ארטישוק וחזרת ירושלמי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה, עירית בתוספת תוספת לקישוט, רוטב חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
שים את הארטישוקים בדיל צלוי וטפטוף בשמן.
אופים במשך 30 דקות עד מכרז. הסר מהתנור, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
בינתיים, במחבת גדולה, להביא את המניה לרתיחה, להוסיף את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 5-10 דקות עד למכרז. כאשר הארטישוקים קרים מספיק כדי לטפל, בזהירות לקלף את הקליפות ולהעביר את הבשר למעבד מזון.
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת של המניה הירקות, ולאחר מכן לעבד עד חלקה.
החזר את התערובת המעובדת למניה הנותרת, מערבבים יחד וחום בעדינות. מערבבים ברוטב חזרת ועירית קצוצה, ואז מתבלים בנדיבות לפי הטעם. מצקת את המרק לתוך קערות העליון כל אחד עם כף של קרם.
מגישים מרק מעוטר בעירית הטריה.