קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מרק ארטישוק וחזרת ירושלמי

מרק ארטישוק וחזרת ירושלמי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה, עירית בתוספת תוספת לקישוט, רוטב חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה, ו מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את הארטישוקים בדיל צלוי וטפטוף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
אופים במשך 30 דקות עד מכרז. הסר מהתנור, ולאחר מכן להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, במחבת גדולה, להביא את המניה לרתיחה, להוסיף את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 5-10 דקות עד למכרז. כאשר הארטישוקים קרים מספיק כדי לטפל, בזהירות לקלף את הקליפות ולהעביר את הבשר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת של המניה הירקות, ולאחר מכן לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
החזר את התערובת המעובדת למניה הנותרת, מערבבים יחד וחום בעדינות. מערבבים ברוטב חזרת ועירית קצוצה, ואז מתבלים בנדיבות לפי הטעם. מצקת את המרק לתוך קערות העליון כל אחד עם כף של קרם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
7
מגישים מרק מעוטר בעירית הטריה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)