זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שמן זית, רוטב פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק ארטישוק שמנת, ארטישוק שמנת & מרק תרד, ו ארטישוק שמנת, תרד ומרק עוף.
הוראות
1
בסיר גדול, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את לבבות הארטישוק, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4
מוסיפים את המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ -20 דקות, ערבוב מדי פעם. מחית עד חלקה עם בלנדר יד או בבלנדר בקבוצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
לטאטא ב 3/4 כוס יוגורט ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הפסטו ומיץ לימון. מצקת את המרק לתוך קערות, העליון כל אחד עם כ 1 כף יוגורט טפטוף עם רוטב פסטו דליל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב