מרק בצל, בסגנון אמיליה: Cipollata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית כתית מעולה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב), פארו בסגנון מרק בצל, ו מרק בצל בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול וכבד, להמס את החמאה ואת השומן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים לאט, ומאפשרים להם לפתח צבע חום עשיר. לאחר הבצל מבושל במשך כ 20 דקות, מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
מוסיפים את היין, החלב והמלאי, ומערבבים בעדינות. לבשל 10 דקות יותר, בבית רתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
לטאטא את הביצים והגבינה ולהמשיך לבשל עד הנוזל מתעבה כדי להתבשל עקביות. מתבלים במלח ופלפל. גריל כל פרוסת לחם, טפטוף עם שמן ומגישים עם cipollata בקערות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
7
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.