מרק בצל עם פונטינה ותימין
מרק בצל עם פונטינאן ותימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מרק בשר בקר, גבינת פונטינה, בצל וידאלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. נסו פונטינה אפויה עם שום, שמן זית, טימין, שכבה של פונטינה, ספק ובצל, ו בצל ירוק ו Fontinan Arancini (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר בינוני וכבד מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, על 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת המרק. מבשלים, חשוף, עד הבצלים רכים, על 15 דקות.
מחלקים את המרק בין 4 ramekins ovenproof. מחלקים את הלחם הקוביות בין ramekins. למעלה כל אחד עם פרוסות של גבינת פונטינה.
מקום תחת המטגן, עד הגבינה הוא זהוב תוסס, על 4 דקות.