קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 934 קלוריות. 8092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שילוב של השניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.

הוראות

1
Caramelize בצל: בסיר עבה 5 עד 6 ליטר, חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצלים וזורקים למעיל עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם התרככו, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן זית ואת החמאה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתחיל חום, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
ואז מפזרים סוכר (כדי לעזור עם קרמליזציה) ו 1 כפית מלח ולהמשיך לבשל עד הבצל משחימים היטב, על 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
8
Deglaze הסיר עם ורמוט: 
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הוסף את הוורמוט לסיר וגרד את חתיכות השחמה בתחתית וצדדים של הסיר, deglazing הסיר כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מוסיף את המניה, עלי דפנה, וקורנית. להביא לרתיחה, לכסות את הסיר ולהוריד את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה. מבשלים כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומוסיפים פלפל שחור טחון טרי. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הוסף ברנדי אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
4
פרוסות לחם צרפתי טוסט: בעוד המרק מתבשל, קו מחבת גיליון עם נייר קלף או לסכל ולחמם מראש את התנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברשת שני הצדדים של הלחם הצרפתי או באגט פרוסות קלות עם שמן זית (בסופו של דבר אתה משתמש על כף וחצי של שמן זית על זה).
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
6
מכניסים לתנור וטוסט עד השחמה קלה, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הפוך את הטוסט מעל ומפזרים עם גבינת Gruyere מגוררת ופרמזן. לחזור לתנור כאשר הוא קרוב לשרת זמן ואופים עד הגבינה הוא תוסס מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים: כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערה ולהעביר טוסט גבינה אחד על גבי החלק העליון של כל קערה של מרק.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לחלופין, אתה יכול להשתמש קערות לתנור הוכחה בודדים או תבשיל אחד גדול. מצקת את המרק לתוך קערות או תבשיל קדרה. מכסים את הטוסט ומפזרים גבינה. מכניסים את המטגן במשך 10 דקות ב 350° F, או עד בועות הגבינה והוא מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

יין מומלץ: בוז ' ולה, פינו גריג ' יו.

מרק בצל צרפתי עובד ממש טוב עם בוז 'ולה ופינוט גריג' יו. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריג ' יו. כפרי הבוז 'ולה של לואי ג' דוט עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Louis Jadot Beaujolais Villages
Louis Jadot Beaujolais Villages
#26 Wine Enthusiast Top 100 Best Buys of 2016This crisp, fruit-forward, juicy wine has expressive aromas and flavors of ripe red berries, with nice weight in the mouth.Enjoy with light red meats and grilled or roasted white meats.