קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות24
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך gruyere, עלי דפנה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל סיר עמוק גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל ומפזרים בנדיבות עם מלח. תביא את המחבת לחום בינוני. מערבבים את הבצל כדי מעיל עם שמן. מכסים את הסיר וזיעה במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לאחר הבצל קיבל רך מאוד ולתת את הרבה מים, להסיר את המכסה ולתת את הבצל לבשל looooow ו slooooooooooooooow. זה נכון נמוך ואיטי באמת לפתח צבע חום עשיר שלהם טעם מתוק. אין קיצור דרך או למהר לזה, אל תנסה! בצל מקורמל לקחת זמן רב, כשעה, לקבל את זה ולהמשיך הלאה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
כאשר הבצלים חומים מאוד וקטנים במידה ניכרת, מוסיפים את השרי ומבשלים עד שהשרי מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
מוסיף את עלי המפרץ, צרור טימין ומניות עוף. מביאים לרתיחה ולהפחית חום ומבשלים לפחות 1 שעה. טעם לתיבול, אתה כנראה צריך העונה עם מלח. אם המניה מפחיתה יותר מדי להוסיף מים כדי לשמור על רמת הנוזל למעלה - זה מרק אחרי הכל. כאשר נעשה, המרק צריך להיות עבה מאוד בטעם מלא. תטעם! ייתכן שיהיה עליך resason, בצל מקורמל הם מתוקים מאוד ודורשים כמות נכבדה של מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
טוסט או גריל פרוסות באגט. למלא crocks ovenproof 3/4 של הדרך עם מרק בצל, לצוף 2 טוסטים בכל קערה העליון עם Gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
מרק בצלמרק בצל
בגטבגט
GruyereGruyere
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את crocks תחת broiler להמיס את הגבינה ולהפוך אותו חום תוסס. למעלה עם עירית קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
וואלה!!