מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך gruyere, עלי דפנה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר עמוק גדול עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומפזרים בנדיבות עם מלח. תביא את המחבת לחום בינוני. מערבבים את הבצל כדי מעיל עם שמן. מכסים את הסיר וזיעה במשך 15 עד 20 דקות.
לאחר הבצל קיבל רך מאוד ולתת את הרבה מים, להסיר את המכסה ולתת את הבצל לבשל looooow ו slooooooooooooooow. זה נכון נמוך ואיטי באמת לפתח צבע חום עשיר שלהם טעם מתוק. אין קיצור דרך או למהר לזה, אל תנסה! בצל מקורמל לקחת זמן רב, כשעה, לקבל את זה ולהמשיך הלאה.
כאשר הבצלים חומים מאוד וקטנים במידה ניכרת, מוסיפים את השרי ומבשלים עד שהשרי מצטמצם בחצי.
מוסיף את עלי המפרץ, צרור טימין ומניות עוף. מביאים לרתיחה ולהפחית חום ומבשלים לפחות 1 שעה. טעם לתיבול, אתה כנראה צריך העונה עם מלח. אם המניה מפחיתה יותר מדי להוסיף מים כדי לשמור על רמת הנוזל למעלה - זה מרק אחרי הכל. כאשר נעשה, המרק צריך להיות עבה מאוד בטעם מלא. תטעם! ייתכן שיהיה עליך resason, בצל מקורמל הם מתוקים מאוד ודורשים כמות נכבדה של מלח.
טוסט או גריל פרוסות באגט. למלא crocks ovenproof 3/4 של הדרך עם מרק בצל, לצוף 2 טוסטים בכל קערה העליון עם Gruyere מגורד.
מניחים את crocks תחת broiler להמיס את הגבינה ולהפוך אותו חום תוסס. למעלה עם עירית קצוצה.