קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 500 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם סיידר תפוחים, שילוב של בצל, מלח, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 90 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק בצל צרפתי בציפוי פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חתוך את הקצוות מכל בצל ואז חצוי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר את הקליפה ופורס דק לצורות חצי ירח. הגדר מחבת חשמלית ל -300 מעלות והוסף חמאה. לאחר שהחמאה נמסה מוסיפים שכבת בצל ומפזרים מעט מלח. חזור על שכבות בצל ומלח עד שכל הבצלים נמצאים במחבת. אל תנסה לערבב עד שהבצל הזיע במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן מערבבים מדי פעם עד שהבצל מהגוני כהה ומצטמצם לכ -2 כוסות. זה צריך לקחת 45 דקות עד 1 שעה. אל תדאג לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מספיק יין לכיסוי הבצל והופכים את האש לגבוהה, ומפחיתים את היין לעקביות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים קונסומה, מרק עוף, סיידר תפוחים וגרני זר. מנמיכים את האש ומבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
6
מניחים מתלה לתנור ב-1/3 העליון של התנור ומחממים פטם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים לחם כפרי בסיבובים גדולים מספיק כדי להתאים לפה של כלי מרק בטוחים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
לחם כפרילחם כפרי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את הפרוסות על גיליון אפייה ומניחים תחת ברוילר במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
תערובת מרק העונה עם מלח, פלפל וקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
10
הסר זר גרני ומרק מצקת לתוך חרס עוזב סנטימטר אחד לשפה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מניחים לחם עגול, קלוי כלפי מטה, על גבי המרק ומעליו גבינה מגוררת. צולים עד שהגבינה מבעבעת וזהובה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., בוז ' ולה

ניתן לשלב מרק בצל צרפתי עם פינו גריג 'יו ובוז' ולה. בוז ' ולה פירותי ישלים את הטעמים העשירים של המרק הזה. אם אתה מעדיף יין לבן, נסה פינו גריגיו. עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס
עמוד השדרה של קינג אסטייט פינו גריס
זה ייצור מוגבל פינו גריס הוא הבחין לראשונה עבור צבע פשתן שלה. מראה הזהב החיוור מפנה את מקומו לזר מורכב של אבן רטובה, סיגליות, אפרסק לבן ואלמנטים של אשכוליות. על החיך, תחושת פה גמישה מלווה בטעמי אגס ואננס טריים, המוגברים על ידי רכיבים של מי ורדים וגרידת ליים. איזון מורכב זה של פירות, מינרליות ובהירות מוביל לגימור חלק באורך בינוני. תהנה עכשיו עד 2031.