מרק בצל צרפתי מבושל בשרי איטי
מרק בצל צרפתי בשרי איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלי קורנית, סוכר, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-25 דקות. נסו בישול איטי מרק בצל צרפתי בשרי, סיר איטי מרק בצל צרפתי, ו מרק בצל צרפתי מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק בצל, חמאה וסוכר בתוך סיר איטי 5-6 ליטר. עלי דפנה ובשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 9 עד 10 שעות או עד onionsare חום עמוק.
מערבבים בשרי, שרי, מיץ תפוחים ותימין. Increaseheat הגדרה גבוהה. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חם.
כדי לשרת, כפית לתוך קערות מרק ovenproof העליון כל מנהעם פרוסת טוסט ו 1/4 כוס גבינה. אם תרצה, לצלות עם מקסימום 6inches מחום 3 עד 5 דקות או עד גבינה הוא מבעבע ומתחיל להרות.