מרק בצל צרפתי מוקרם
מרק בצל צרפתי Gratinée עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מרגרינה, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי (Soupe à L ' Oignon Gratinée), ו מרק בצל מהיר מוקרם.
הוראות
להמיס מרגרינה בתנור הולנדי או סיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 דקות או עד בצל זהוב חום ורך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף מרק, קוביית בויון, רוטב ווסטרשייר ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 20 עד 25 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב גבינות.
כדי לשרת, מניחים 6 קערות ovenproof על גיליון עוגיות להקל על הצליה. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה כל עם פרוסת לחם קלוי; מפזרים כל אחד עם כ 2 כפות תערובת גבינה. לצלות על 3 עד 5 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 3 דקות או עד גבינה הוא תוסס.