מרק בצל צרפתי רזה
המתכון מרק בצל צרפתי רזה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם מרק בקר קרטון, לחם בגט, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו מטבל בצל צרפתי רזה, Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 4 ליטר, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל; הטבח חשפו 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 35 עד 40 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב בהיר (בצל יתכווץ במהלך הבישול).
מערבבים במרק, קורנית, פלפל, עלה דפנה ורוטב סויה.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
בינתיים, להגדיר שליטה בתנור לצלות.
מניחים פרוסות באגט על גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים גבינה באופן שווה על פרוסות. מטגנים עם מקסימום 4 עד 6 אינץ ' מחום 30 עד 60 שניות או עד גבינה מותכת. צפה בזהירות כדי שהגבינה לא תישרף.
כדי להגיש, מצקת מרק לתוך קערות.