מרק בקלה מלח (זופה די בקאלה)
מרק בקלה מלח (zuppa Di Baccala) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזרים, בקלה מלוחה, ג'י טנס של עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 61 שעות ו-9 דקות. נסו בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), בקלה מלח (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) תבשיל, ו Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף (מתכונים דומים).
הוראות
האם אתה יודע כי cod היה אמור להיות מאוד יקר, סחורה מסחר יקר? מלחמות וקרבות נוצחו על בקלה מלח כי, כמובן, בימים ההם ספינות היו מפליגות במשך שבועות או חודשים והמלחים היו צריכים דיאטה מאוד לא בריאה. לאחר בקלה מלח על לוח כמקור של חלבון המשיך אותם הולכים, וזה אומר שהם יכולים לקפוץ מהסירה עם מספיק אנרגיה לקצת לחימה כאשר הוא נדרש! כל מיני תרבויות החלו להמליח דגים אני מניח האיברי והמדינות הנורדיות ידועים במיוחד עבור עדיין עושה את זה היום. ובוודאי האיטלקים הם יותר חלקי לחלקם ההוגן של זה. לפני מאות שנים הדרך היחידה להכניס דגים למרכז איטליה הייתה להשתמש בדגים משומרים כמו בקלה מלח. זה אולי נשמע ברור, אבל זו הסיבה בישול טוסקני הוא בעיקר בשר מבוסס שעועית. בימים ההם המתכונים היחידים של דגים נפוצים היו משתמשים בדגי אגם משומרים או טריים.אלא אם כן אתה חי במדינה שבה נפוץ שלה, כמו פורטוגל או ספרד, בקלה מלח ניתן לקנות רק delis טוב. נסה לצוד את הבאקל האמיתי, אבל אם אתה לא יכול למצוא כל אז פשוט לקנות כמה דגים טריים אשר יכול להיות מומלח בן לילה. כמו בקלה מלח נשמר באמצעות כמויות עצומות של מלח, להימנע תיבול מרק זה בכלל או לעשות את זה ממש בסוף.אם משתמשים בבקלה טרייה, חמור ים או דג מונק, לארוז אותו כמה חופנים של מלח ים לילה ולשטוף אותו לפני השימוש. אם משתמשים בקלה מלח נכון, להשרות את הפילה במים קרים במשך 24 שעות, שינוי המים כמה פעמים במהלך תקופה זו. בדרך זו, הדג יהיה rehydrate ואת המלחות יוסרו לפני הבישול. אם הדג הוא יותר מ 2 ס " מ עבה זה אולי צריך עד 36 שעות השרייה.קוצצים את הבצל, גזר, סלרי, שום וגבעולי פטרוזיליה.
מחממים מעט שמן זית בסיר ומוסיפים ירקות קצוצים, גבעולי פטרוזיליה וצ ' ילי מיובש. להזיע לאט מאוד עם מכסה פתוח במשך 15 עד 20 דקות עד רך, אבל לא חום.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות, ואז מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.לשבור את כל חתיכות גדולות יותר של עגבניות עם כף עץ ושחרר את פילה בקלה מלח לתוך המרק החם. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, רק עד הדג יש עלומה פתיתים בנפרד כאשר נדחף עם מזלג. בחר כל פיסת עור. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים דרך המרק, הטעם והעונה עם פלפל, מלח (במידת הצורך) וקצת מיץ לימון. קוצצים את עלי הפטרוזיליה והסלרי ומפזרים את המרק.
טפטוף עם הרבה שמן זית כתית מעולה.טיפ
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.