קושימומחה
מוכן ב61 שעות, 9 דק.
מנות55
ציון בריאות4
מגזין

מרק בקלה מלח (זופה די בקאלה)

מרק בקלה מלח (זופה די בקאלה)
מרק בקלה מלח (zuppa Di Baccala) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזרים, בקלה מלוחה, ג'י טנס של עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 61 שעות ו-9 דקות. נסו בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), בקלה מלח (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) תבשיל, ו Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף (מתכונים דומים).

הוראות

1
האם אתה יודע כי cod היה אמור להיות מאוד יקר, סחורה מסחר יקר? מלחמות וקרבות נוצחו על בקלה מלח כי, כמובן, בימים ההם ספינות היו מפליגות במשך שבועות או חודשים והמלחים היו צריכים דיאטה מאוד לא בריאה. לאחר בקלה מלח על לוח כמקור של חלבון המשיך אותם הולכים, וזה אומר שהם יכולים לקפוץ מהסירה עם מספיק אנרגיה לקצת לחימה כאשר הוא נדרש! כל מיני תרבויות החלו להמליח דגים אני מניח האיברי והמדינות הנורדיות ידועים במיוחד עבור עדיין עושה את זה היום. ובוודאי האיטלקים הם יותר חלקי לחלקם ההוגן של זה. לפני מאות שנים הדרך היחידה להכניס דגים למרכז איטליה הייתה להשתמש בדגים משומרים כמו בקלה מלח. זה אולי נשמע ברור, אבל זו הסיבה בישול טוסקני הוא בעיקר בשר מבוסס שעועית. בימים ההם המתכונים היחידים של דגים נפוצים היו משתמשים בדגי אגם משומרים או טריים.אלא אם כן אתה חי במדינה שבה נפוץ שלה, כמו פורטוגל או ספרד, בקלה מלח ניתן לקנות רק delis טוב. נסה לצוד את הבאקל האמיתי, אבל אם אתה לא יכול למצוא כל אז פשוט לקנות כמה דגים טריים אשר יכול להיות מומלח בן לילה. כמו בקלה מלח נשמר באמצעות כמויות עצומות של מלח, להימנע תיבול מרק זה בכלל או לעשות את זה ממש בסוף.אם משתמשים בבקלה טרייה, חמור ים או דג מונק, לארוז אותו כמה חופנים של מלח ים לילה ולשטוף אותו לפני השימוש. אם משתמשים בקלה מלח נכון, להשרות את הפילה במים קרים במשך 24 שעות, שינוי המים כמה פעמים במהלך תקופה זו. בדרך זו, הדג יהיה rehydrate ואת המלחות יוסרו לפני הבישול. אם הדג הוא יותר מ 2 ס " מ עבה זה אולי צריך עד 36 שעות השרייה.קוצצים את הבצל, גזר, סלרי, שום וגבעולי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
MonkfishMonkfish
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
האדוק.האדוק.
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
2
מחממים מעט שמן זית בסיר ומוסיפים ירקות קצוצים, גבעולי פטרוזיליה וצ ' ילי מיובש. להזיע לאט מאוד עם מכסה פתוח במשך 15 עד 20 דקות עד רך, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות, ואז מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.לשבור את כל חתיכות גדולות יותר של עגבניות עם כף עץ ושחרר את פילה בקלה מלח לתוך המרק החם. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, רק עד הדג יש עלומה פתיתים בנפרד כאשר נדחף עם מזלג. בחר כל פיסת עור. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים דרך המרק, הטעם והעונה עם פלפל, מלח (במידת הצורך) וקצת מיץ לימון. קוצצים את עלי הפטרוזיליה והסלרי ומפזרים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
טפטוף עם הרבה שמן זית כתית מעולה.טיפ
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.