קושימומחה
מוכן ב61 שעות, 9 דק.
מנות55
ציון בריאות4
מגזין

מרק בקלה מלח (זופה די בקאלה)

מרק בקלה מלח (זופה די בקאלה)
מרק בקלה מלח (zuppa Di Baccala) הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גזרים, בקלה מלוחה, ג'י טנס של עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 61 שעות ו-9 דקות. נסו בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), בקלה מלח (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccalà) תבשיל, ו Baccalà Mantecato: התפשטות מתובלת של בקלה מלח מוקצף (מתכונים דומים).

הוראות

1
האם אתה יודע כי cod היה אמור להיות מאוד יקר, סחורה מסחר יקר? מלחמות וקרבות נוצחו על בקלה מלח כי, כמובן, בימים ההם ספינות היו מפליגות במשך שבועות או חודשים והמלחים היו צריכים דיאטה מאוד לא בריאה. לאחר בקלה מלח על לוח כמקור של חלבון המשיך אותם הולכים, וזה אומר שהם יכולים לקפוץ מהסירה עם מספיק אנרגיה לקצת לחימה כאשר הוא נדרש! כל מיני תרבויות החלו להמליח דגים אני מניח האיברי והמדינות הנורדיות ידועים במיוחד עבור עדיין עושה את זה היום. ובוודאי האיטלקים הם יותר חלקי לחלקם ההוגן של זה. לפני מאות שנים הדרך היחידה להכניס דגים למרכז איטליה הייתה להשתמש בדגים משומרים כמו בקלה מלח. זה אולי נשמע ברור, אבל זו הסיבה בישול טוסקני הוא בעיקר בשר מבוסס שעועית. בימים ההם המתכונים היחידים של דגים נפוצים היו משתמשים בדגי אגם משומרים או טריים.אלא אם כן אתה חי במדינה שבה נפוץ שלה, כמו פורטוגל או ספרד, בקלה מלח ניתן לקנות רק delis טוב. נסה לצוד את הבאקל האמיתי, אבל אם אתה לא יכול למצוא כל אז פשוט לקנות כמה דגים טריים אשר יכול להיות מומלח בן לילה. כמו בקלה מלח נשמר באמצעות כמויות עצומות של מלח, להימנע תיבול מרק זה בכלל או לעשות את זה ממש בסוף.אם משתמשים בבקלה טרייה, חמור ים או דג מונק, לארוז אותו כמה חופנים של מלח ים לילה ולשטוף אותו לפני השימוש. אם משתמשים בקלה מלח נכון, להשרות את הפילה במים קרים במשך 24 שעות, שינוי המים כמה פעמים במהלך תקופה זו. בדרך זו, הדג יהיה rehydrate ואת המלחות יוסרו לפני הבישול. אם הדג הוא יותר מ 2 ס " מ עבה זה אולי צריך עד 36 שעות השרייה.קוצצים את הבצל, גזר, סלרי, שום וגבעולי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
MonkfishMonkfish
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
האדוק.האדוק.
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
2
מחממים מעט שמן זית בסיר ומוסיפים ירקות קצוצים, גבעולי פטרוזיליה וצ ' ילי מיובש. להזיע לאט מאוד עם מכסה פתוח במשך 15 עד 20 דקות עד רך, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות, ואז מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.לשבור את כל חתיכות גדולות יותר של עגבניות עם כף עץ ושחרר את פילה בקלה מלח לתוך המרק החם. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות, רק עד הדג יש עלומה פתיתים בנפרד כאשר נדחף עם מזלג. בחר כל פיסת עור. מקפלים בעדינות את פתיתי הדגים דרך המרק, הטעם והעונה עם פלפל, מלח (במידת הצורך) וקצת מיץ לימון. קוצצים את עלי הפטרוזיליה והסלרי ומפזרים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפיםחצי שקית גודל 41 שרימפס מבושלים ומקולפים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
טפטוף עם הרבה שמן זית כתית מעולה.טיפ
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.