מרק בקר ושעורה אני
מרק בקר ושעורה אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח כשר, שעורה, פלפל טחון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק שעורה בקר עבור 2, ו מרק שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עצמות בשר בבישול איטי בגודל גדול.
מוסיפים מלח, גבעולי סלרי, בצל, זרי garnis, פלפל, גזר, פטרוזיליה ושום. ממלאים תנור איטי בתוך 2 אינץ ' של החלק העליון עם מים חמים ומבשלים 6 שעות, מכוסה בחום גבוה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעורה ומבשלים 2 שעות נוספות ערבוב מדי פעם או עד בשר ניתן להסיר בקלות מעצמות.
הסר ולהשליך בצל, זרי garnis, סלרי, פטרוזיליה.
העברת עצמות לצלחת ולהסיר בשר מעצמות, להיזהר לא להסיר סחוס או סחוס.
מניחים בשר בחזרה לתוך מרק, מערבבים, ומגישים.