מרק בקר, פטריות ושעורה
מרק בקר, פטריות ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. יש מרק זה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 214 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ו ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות.
הוראות
משרים פטריות מיובשות במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מסננים במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פטריות, לטפוח יבש, דק קוצצים.
להביא פטריות ספוג, השריית נוזל, צלעות, מלח, פלפל, ונותר 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 6-8 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, עד הבשר הוא פשוט רך, על 1 שעה.
להעביר צלעות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי לקרר, הזמנת מרק.
בעוד בשר מבשלים, מבשלים בצל, גזר, סלרי, קרמיני בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 15 עד 20 דקות. מערבבים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
להיפטר מעצמות, שומן, סחוס מבשר, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף מרק יחד עם תערובת שעורה. מבשלים, חשופים, עד שעורה מכרז, כ 40 דקות. שומן רזה מפני השטח, ולאחר מכן מערבבים בשמיר ומלח לפי הטעם.
מרק ללא שמיר ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
הסר כל שומן מוצק לפני reheating.