מרק בקר, פטריות ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. יש מרק זה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 214 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ו ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות.
הוראות
1
משרים פטריות מיובשות במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרככו, כ -20 דקות.
להביא פטריות ספוג, השריית נוזל, צלעות, מלח, פלפל, ונותר 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 6-8 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, עד הבשר הוא פשוט רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
להעביר צלעות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי לקרר, הזמנת מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בעוד בשר מבשלים, מבשלים בצל, גזר, סלרי, קרמיני בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 15 עד 20 דקות. מערבבים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
להיפטר מעצמות, שומן, סחוס מבשר, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף מרק יחד עם תערובת שעורה. מבשלים, חשופים, עד שעורה מכרז, כ 40 דקות. שומן רזה מפני השטח, ולאחר מכן מערבבים בשמיר ומלח לפי הטעם.