קושימומחה
מוכן ב214 שעות
מנות10
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר, פטריות ושעורה

מרק בקר, פטריות ושעורה
מרק בקר, פטריות ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. יש מרק זה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 214 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ו ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות.

הוראות

1
משרים פטריות מיובשות במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פטריות, לטפוח יבש, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להביא פטריות ספוג, השריית נוזל, צלעות, מלח, פלפל, ונותר 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 6-8 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, עד הבשר הוא פשוט רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר צלעות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי לקרר, הזמנת מרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בעוד בשר מבשלים, מבשלים בצל, גזר, סלרי, קרמיני בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 15 עד 20 דקות. מערבבים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להיפטר מעצמות, שומן, סחוס מבשר, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף מרק יחד עם תערובת שעורה. מבשלים, חשופים, עד שעורה מכרז, כ 40 דקות. שומן רזה מפני השטח, ולאחר מכן מערבבים בשמיר ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מרק ללא שמיר ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating.