קושימומחה
מוכן ב214 שעות
מנות10
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בקר, פטריות ושעורה

מרק בקר, פטריות ושעורה
מרק בקר, פטריות ושעורה הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. יש מרק זה 214 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 214 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: מרק פטריות, שעורה ובשר בקר, בשר צלוי, פטריות ומרק שעורה, ו ארוחות יום ראשון: בשר בקר + מרק שעורה פטריות.

הוראות

1
משרים פטריות מיובשות במים רותחים-חמים בקערה עד שהתרככו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פטריות, לטפוח יבש, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להביא פטריות ספוג, השריית נוזל, צלעות, מלח, פלפל, ונותר 8 כוסות מים לרתיחה בסיר 6-8 ליטר, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף, עד הבשר הוא פשוט רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להעביר צלעות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי לקרר, הזמנת מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בעוד בשר מבשלים, מבשלים בצל, גזר, סלרי, קרמיני בשמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 15 עד 20 דקות. מערבבים שעורה ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להיפטר מעצמות, שומן, סחוס מבשר, ולאחר מכן לחתוך בשר לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף מרק יחד עם תערובת שעורה. מבשלים, חשופים, עד שעורה מכרז, כ 40 דקות. שומן רזה מפני השטח, ולאחר מכן מערבבים בשמיר ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מרק ללא שמיר ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating.