מרק ברווז ושרימפס
המתכון ברווז גאמבו שרימפס יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 75 שעות. במנה עיקרית זו יש 1897 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ברווז ואויסטר גאמבו, ברווז במיה, ו ברווז פראי Gumbo (מתכונים דומים).
הוראות
ברווז יבש, ואז עור זין של ברווז בכל רחבי עם קצה של סכין חדה.
שמן חום בסיר כבד 6 ליטר רחב על חום גבוה בינוני, ואז ברווז חום ב 3 קבוצות, צד העור למטה, מתהפך פעם אחת, 8 עד 10 דקות לכל אצווה.
להעביר ברווז לקערה ויוצקים ומשליכים את כל אבל 1/4 כוס שומן מן הסיר.
להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף קמח שומן בסיר. לבשל רביכה, ערבוב כל הזמן עם מרית עץ או כף, עד משחימים היטב (גוון כהה יותר חמאת בוטנים), על 20 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפלים, עלי דפנה ומלח ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז, 6 עד 10 דקות.
מוסיפים מרק, מים וברווז עם כל מיצים שנצברו בקערה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הברווז הוא רך, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
הסר גאמבו מחום, ולאחר מכן להעביר ברווז ללוח חיתוך עם כפית מחוררת לגרוס בשר לחתיכות גדולות, השלכת עצמות ועור. שומן רזה מפני השטח של גמבו, ואז לחזור ברווז לגמבו. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומערבבים שרימפס, בצל ירוק, קאיין. מבשלים גמביה עד שרימפס הוא רק מבושל דרך, על 2 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מגישים גאמבו על אורז לבן.
מרק גמביה, ללא שרימפס, בצל ירוק, קאיין, ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולהוסיף שרימפס, בצל ירוק, ו קאיין ומבשלים עד שרימפס רק מבושל דרך, על 2 דקות.