מרק בשר, פטריות ובשר מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר שמנת, פטריות ומרק אטריות. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 280 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו בצל, קטשופ, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק אטריות פטריות-בקר, אטריות בשר שמנת & ביצה אופים, ו [] אסיה בשר בקר & מרק אטריות עם 5 מרכיבים מרק בשר.
הוראות
בתנור הולנדי 5 עד 6 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום ופטריות; מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מתרככים.
מערבבים בבשר. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אטריות ושמנת חמוצה.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בנודלס. לכסות; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אטריות מכרז.
מערבבים שמנת חמוצה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעורבב היטב.