מרק גבינת הבירה של ויסקונסין
מרק גבינת הבירה של ויסקונסין יליד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 640 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 2208 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם פלפל קאיין, מרק עוף, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. הציון הזה מוצק. נסו מרק גבינה בירה ויסקונסין, מרק גבינה בירה ויסקונסין, ו מרק גבינת תפוחי אדמה ויסקונסין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מערבבים יחד גזר, בצל, סלרי ושום. מערבבים פנימה רוטב פלפל חריף, פלפל קאיין, מלח ופלפל.
יוצקים מרק עוף ובירה; מבשלים עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
בינתיים מחממים חמאה בסיר מרק גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה קמח בעזרת מטרפה חוט; מבשלים תוך ערבוב עד שהקמח חום בהיר, כ -3 או 4 דקות. מערבבים בהדרגה חלב, מקציפים למניעת חריכה, עד להסמכה.
מסירים מהאש ומערבבים בהדרגה גבינה. להתחמם.
מערבבים תערובת בירה לתערובת גבינה. מערבבים פנימה חרדל דיז ' ון, רוטב ווסטרשייר וחרדל יבש. התאם לרוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.