קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק גזר ג'מייקני

מרק גזר ג'מייקני
מרק גזר ג'מייקני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל, נבל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מיץ גזר בסגנון ג'מייקני של אמא שלי, מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, ו מרק סקווש ג'מייקני.

הוראות

1
הפוך את המרק: להמס את החמאה בסיר גדול, כבד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הגזרים והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים וזהב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
גזרגזר
בצלבצל
3
מוסיפים את הבצל הירוק, מכסה המנוע הסקוטי, רוטב סויה, טימין, זנגביל, כמון, allspice ואגוז מוסקט ומערבבים עד ריחני, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
כמוןכמון
טימיןטימין
4
מוסיפים את המניה, תפוחי אדמה ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוח האדמה רך, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
5
הסר את המרק מהחום ולתת לעמוד במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את עלה המפרץ. מחית את המרק בקבוצות בבלנדר ומחזיר אותו לסיר. מתבלים את המרק עם מיץ לימון ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עלי דפנהעלי דפנה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
6
הפוך את עוגת האגס: בקערה בינונית, לזרוק את האגסים עם מיץ לימון. מקפלים את הפטרוזיליה, allspice ואגוז מוסקט. תרגיע קצת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פטרוזיליהפטרוזיליה
מוסקטמוסקט
להתענגלהתענג
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הפוך את שבבי PLANTAIN: לקלף את נבל דק לחתוך אותו באלכסון. במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים חצי פרוסות plantain ומטגנים מעל חום מתון עד חום זהוב פריך, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
9
לנקז על מגבות נייר בזמן שאתה מטגן את השאר. מתבלים במלח ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
לחמם את המרק. מצקת לתוך קערות רדודות ומקשטים עם התענג אגס קר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
11
מגישים עם שבבי plantain.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
צ ' יפסצ ' יפס
12
הפוך קדימה: המרק יכול להיות בקירור עד 3 ימים ואת האגס להתענג על 1 יום. את plantains ניתן מטוגן מוקדם ביום; לחמם אותם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
מרקמרק
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור