קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות12
מגזין

מרק גמביה מלנג

מרק גמביה מלנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלנג גאמבו. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו נקניקיות אנדוויל, מלח כשר ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תערובת הירקות של ראס, סלט Mélange אדום וירוק, ו בס ים עם תערובת ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כוסות שמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם, כ 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ואז לטאטא את הקמח ב 2 תוספות עד התערובת היא עקביות של הבלילה עוגה. המשך בישול, לטאטא כל הזמן, עד roux הוא חום כהה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים במחצית כל אחד הבצל והפלפלים. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
3
מערבבים את העוף כולו, 10 כוסות מים, פתיתי פלפל אדום, 1 כף מלח 1 כפית פלפל בסיר גדול. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 שעה. מסננים את המרק, ואז לחזור לסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מרקמרק
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר את עור העוף ואת העצמות, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
5
מחממים את 2 כפות הנותרים שמן צמחי במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את נקניק העוף ומבשלים, פונים, עד מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוףנקניק עוף
7
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך.
8
מוסיפים 16 כוסות מים לסיר עם המרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את הנביכה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב, עד שהוא מתמוסס, כ 5 דקות. מערבבים את הבצל הנותרים ופלפלים. לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות ולבשל, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
10
מוסיפים את נקניק אנדויל ושדיים עוף גלם, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, מכוסה, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
חזה עוףחזה עוף
11
מוסיפים את טורקיה מעושנת, נקניק עוף פרוס, חתיכות עוף מבושלות בצל ירוק ומבשלים, מכוסה, 30 דקות. תרפרפי את השומן מעל פני השטח, ואז תערבבי את התיבול של קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
נקניק עוףנקניק עוף
חתיכות עוףחתיכות עוף
בצל ירוקבצל ירוק
טורקיה כולהטורקיה כולה
12
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
13
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. הבודגה גארזון אורוגוואי ויניארד לברינו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
של צהוב חיוור מאוד אלגנטי זה Albariño יש אף טרי ותוסס המזכיר פירות טרופיים עם הדרים עדינים ופרחים הערות. בפה, יש גוף עגול וטרי עם שילוב של תמיסת מלח ומינרלים המספקים מושג בולט של טרואר.