מרק גרגר בצבעי מים עם קרם בצל
מרק גרגר בצבעי מים עם קרם בצל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש מרק זה 167 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם כרישה, קרם fraîche, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מרק גרגר בצבעי מים עם קרם בצל, מרק גרגר בצבעי מים עם קרם בצל, ו קרם צונן של מרק גרגיר הנחלים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
הוסף כרישה ו sauté 5 דקות.
מוסיפים מרק ירקות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 10 דקות. אפשר מרק לקרר שנחשף 15 דקות.
מניחים 3 כוסות גרגיר הנחלים בבלנדר.
יוצקים חצי תערובת מרק חם על גרגיר הנחלים להתמזג עד חלקה.
מוסיפים חצי וחצי ומערבבים עד לשלב.
מעבירים מרק לקערה. מרק שנותר תערובת מרק בבלנדר עד חלקה; מערבבים לתוך מרק בקערה. אם טעם גרגיר נחלים יותר רצוי, מחית 1/2 כוס נחלים עם מרק 2 כוסות באותו בלנדר. חזור עם גרגיר הנחלים יותר, אם תרצה. מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. כיסוי וצינה עד קר, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
להקציף קרם fraîche, חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, וכל שאר החומרים בקערה קטנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מחלקים מרק בין 6 קערות רדודות.
טפטוף עם קרם בצל ירוק; מפזרים עם פרוס בצל ירוק צמרות.