בויאבז הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 349 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם-עלה דפנה 1, - יין, - נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בסיר גדול, ממיסים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את שאר החומרים עד השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים אבל לא השחמה, 5-10 דקות.עכשיו להוסיף את השום ולבשל, ערבוב, במשך כמה דקות נוספות. אל תחרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים 3 דקות. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם להיפרד עם כף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך כחצי שעה.אתה יכול להכין את המרק הזה יום לפני ולשמור אותו במקרר. כאשר אתה מוכן להרכיב את bouillabaisse, להסיר את אניס הכוכב קליפת תפוז, ולחמם אותו דרך מעל חום בינוני.בינתיים, בסיר מרק גדול, להביא 2 כפות שמן זית לנקודת העישון על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מלאי דגים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 2-3 דקות. עכשיו תשפוך את המרק המחומם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות.מערבבים את דג הנזיר וממשיכים לבשל, מכוסה, במשך 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את הצדפות ומבשלים רק עד הסוף, עוד 2-3 דקות. השליכו את כל הצדפות שלא נפתחו ומערבבים בפרנו.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Pernod
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
מגישים עם קליעי באגט פרוסים דק יש לך קלוי קלות בתנור, ולהעביר קערה של rouille. הרעיון הוא לשים מנה של רוויל על קרוטון ולהכניס אותו למרק, כדי שהרוויל יתערבב פנימה והקרוטונים יספגו את המרק.
מרכיבים שתצטרך
בגט
קרוטונים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
בקומקום גדול, לשלב את הדגים ו/או עצמות וראשים עם מים, יין, ירקות פרוסים ארומטיים ולהביא את מלאי הדגים לרתיחה מעל חום נמוך בינוני. מבשלים בעדינות במשך 30-45 דקות. מסננים את מלאי הדגים היטב ומניחים בצד. יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
באמצעות מרגמה ועלי, זעפרן פאונד עד חבול וריחני.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
10
מערבבים חצי כפית מים רותחים ולתת לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, לשלב פירורי לחם עם מספיק מים חמים או מלאי דגים לעשות משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלאי דגים
טיפים עגולים לפינה #4
11
תוסיף את זה לזעפרן.עכשיו להוסיף שום, מלח קאיין, פאונד לתוך משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מערבבים בחלמון הביצה עד משולב היטב. להמשיך לדפוק ולערבב כל הזמן כפי שאתה לאט לטפטף בשמן זית (כמו ביצוע mayonnaisestart עם רק כמה טיפות בכל פעם!).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
13
הוסף יותר מלח קאיין במידת הצורך. אם אתה מפחיד את עצמך עם איך garlicky זה, להוסיף קמצוץ קטן של סוכר. אבל הטעם החזק יתפוגג במרק ויהיה טעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט