מרק דגים
מרק דגים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, זעפרן, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה והבצל ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים וצבועים קלות, כ -25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את מחית העגבניות, העגבניות, הקורנית, הפטרוזיליה, עלי המפרץ, היין, מלאי הדגים והמלח והפלפל. מבשלים כדי למזג את הטעמים, 20 דקות. (המרק יכול להיות מוכן כמה שעות קדימה עד לנקודה זו. חזור לרתיחה לפני שתמשיך.)
מערבבים את החמאה והקמח יחד בקערה ולאחר מכן לטאטא את התערובת לתערובת העגבניות.
מוסיפים את הזעפרן ואת מולים וצדפות בשריון שלהם ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיף את הדגים, שרימפס, זנבות לובסטר ומבשלים עד שכל רכיכות נפתחות והדגים נעשה, עוד 5 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מצקת לתוך צלחות מרק חם, השלכת כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מקשטים עם קרוטונים שום, ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;