קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותפסקאטרית
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, זעפרן, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הכרישה והבצל ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים וצבועים קלות, כ -25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את מחית העגבניות, העגבניות, הקורנית, הפטרוזיליה, עלי המפרץ, היין, מלאי הדגים והמלח והפלפל. מבשלים כדי למזג את הטעמים, 20 דקות. (המרק יכול להיות מוכן כמה שעות קדימה עד לנקודה זו. חזור לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי דגיםמלאי דגים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים את החמאה והקמח יחד בקערה ולאחר מכן לטאטא את התערובת לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את הזעפרן ואת מולים וצדפות בשריון שלהם ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיף את הדגים, שרימפס, זנבות לובסטר ומבשלים עד שכל רכיכות נפתחות והדגים נעשה, עוד 5 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מצקת לתוך צלחות מרק חם, השלכת כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מקשטים עם קרוטונים שום, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים שוםקרוטונים שום
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;