גשו לסופר וקנו מולים, טימין, עלה שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. . עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול, ומוסיפים את הבצל, כרישה, עגבניות קצוצות ושום. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה במשך כמה דקות עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בשומר, קורנית, עלה דפנה, וגרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2 כוסות שיני שום
3
מוסיפים פירות ים ומים רותחים; מערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. להגביר את החום גבוה, ומרתיחים במשך כ 3 דקות כדי לאפשר את השמן והמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכיכה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הוסף דגים, ולהפחית את החום בינוני. המשך לבשל במשך 12 עד 15 דקות, או עד דגים מבושלים. הדג צריך להיות אטום ועדין, אבל עדיין מוצק. דגים לא צריכים להיות מתפרקים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
תטעם את מרק הדגים ותתאים את התיבול. מערבבים זעפרן, ולאחר מכן לשפוך מרק לתוך tureen מחומם או מנות מרק.