מרק דגים מברמודה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כרישה, קורנפלור מעורבבים יחד, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל, פלפל, כרישה, גזר, סלרי, עגבניות קצוצות, ושום בחמאה בסיר כבד רחב 6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 10 דקות. מערבבים במלאי ומים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל במהירות, חשוף, 20 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים בדגים, רסק עגבניות, עלה דפנה, שקית גבינה של allspice, טימין, רוטב פלפל חריף, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 20 דקות (דגים ייפרדו), ולאחר מכן תערובת רסטיר קורנפלור ומערבבים לתוך מרק. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חטיף שוקולד חצי מתוק
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ אודר
2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
3
מערבבים צדפות, שרימפס, רוטב ווסטרשייר, ורום בעדינות ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דבש הדרים
4
הסר מהחום ולתת לעמוד מרק, מכוסה, 1 שעה. בעדינות לחזור רתיחה ומערבבים ברוטב פלפל שרי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.