אם יש לך עלים בזיליקום, עגבניות משומר, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מרק דגים ים תיכוני עבה, מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille, ו דגים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה. מערבבים את המרק והעגבניות וחמים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המולים, דגים וחסילונים. מכסים ומבשלים עד שהשבלולים נפתחים, פתיתי הדגים נבדקים בקלות עם מזלג והשרימפס מבושלים דרך. זרוק כל מולים שאינם פתוחים. מתבלים לפי הצורך.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.