מרק דגים עם לחם ורוויל הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך רוויל, כיכר שאור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מרק דגים ירקות עם רוויל, מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשטוף חלקים ירוקים ולבנים של כרישה בנפרד בקערה של מים קרים, ולאחר מכן להרים עם כפית מחוררת להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 6 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל ירקות כרישה, בצל, סלרי וגזר, ערבוב, עד מתחיל לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים זעפרן, עלי דפנה, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
זעפרן
5
מוסיפים עגבניות טריות ועגבניות טהורות ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיפים יין ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים במלאי ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, חשוף, 30 דקות. בזהירות לשפוך דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל-300F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום גבוה בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3
לחם מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז גריל על כל הצדדים עד סימני גריל מופיעים. לקרוע לחם לחתיכות 3 אינץ מחוספס ואופים על תבנית אפייה באמצע התנור עד פריך בחוץ אבל רך בפנים, על 10 דקות. קרוטים מגניבים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ערמוני מים, משולבים
4
מחממים חמאה בסיר כבד של 4 ליטר מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים חלק לבן של כרישה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ -2 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.