מרק דלורית וקרמל בצל עם פסטו
מרק דלורית וקרמל בצל עם פסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך פסטו מסחרי, מרק עוף פחות נתרן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בצל קרמל Butternut סקווש פסטו פיצה, דלעת סקווש בצל מקורמל Focaccia, ו דלעת סקווש ומאפי בצל מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דלעת סקווש, בצד לחתוך למטה, בתבנית אפייה.
יוצקים מים לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מאוד רך. לגרוף את עיסת; להפריש.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 30 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ביין ומרק עוף. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד הבצל רך. מגניב 5 דקות.
מניחים חצי תערובת בצל וחצי סקווש בבלנדר; תהליך במהירות נמוכה עד חלקה. להחזיר מרק למחבת; לחזור על הליך עם שאריות סקווש ובצל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד מחומם היטב. מצקת לתוך קערות; כפית 1 כפית פסטו למרכז כל קערה. מערבולת מרק ופסטו יחד באמצעות קצה סכין.