זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: מרק דלורית מתובל, מרק דלורית עם זרעים מתובלים, ו מרק דלורית תפוחים מתובל.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים שכבה דקה של מים בתבנית אפייה, או גיליון עוגיות עם צדדים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד למטה על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
4
אופים במשך כ 40 דקות, או עד מזלג יכול בקלות לחדור את הבשר. מגניב מעט, ואז להסיר את הקליפה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את הבצל, כרישה ושום, ו לטגן במשך כמה דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -20 דקות, או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9
מוסיפים את הסקווש, ומחית עם תפוחי אדמה עד גושים קטנים. השתמש בבלנדר יד טבילה כדי לרענן את המרק, או להעביר לבלנדר או מעבד מזון בקבוצות, ומחית עד חלקה. חזור לסיר.
מתבלים את המרק עם פלפל קאיין, allspice, אגוז מוסקט, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בשרי וחצי שמנת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון