מרק דלורית תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך דלעת סקווש, שמן זית, כובעי פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו מרק תפוחים דלורית, דלעת סקווש ומרק תפוחים, ו דלעת סקווש ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים שמן בתבנית אפייה 9-x 13 אינץ'; מניחים סקווש על חצי מחבת, לחתוך צדדים למטה. מסדרים תפוחים, בצל ופטריות בשכבה 1 על החצי השני של המחבת. צלי באמצע התנור 45 דקות או עד למכרז.
הסר מהתנור. הפעל סקווש לחתוך בצד עד מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, סקווש טהור במעבד מזון בקבוצות עם מרק, פרמזן, שום, מחצית הבצלים והתפוחים, ושלושה רבעים של הפטריות עד חלקה.
מוסיפים תפוחים ובצל קלויים הנותרים למחבת עם 1 כוס מים כדי להגיע עקביות הרצוי. להביא לרתיחה. מצקת לתוך 4 קערות,מקשטים עם פרוסות תפוח, פטריות שנותרו, וצנוברים.
התראת חיסכון בזמן! תכין מנה כפולה של המרק הזה ותקפא במיכל אטום למשך שלושה חודשים. רק להפשיר, לחמם, ולהגיש לארוחת ערב של הרגע האחרון.