מרק דלעת
מרק דלעת נטול גלוטן, וקמאיות מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 659 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך דלעת סקווש, פנצ'טה, כמה שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F. (200 מעלות c / גז
חותכים את הדלעת לשניים ומסירים את הזרעים, שומרים אותם לאחר כך. באמצעות העלי והמרגמה שלך, לנגח את כוסברה וצ ' ילי, נחמד בסדר, ומפזרים על הסקווש.
טפטוף עם קצת שמן וצלי בתנור חם עד נחמד ורך.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הפנצ ' טה בחצי מעלי המרווה.
מוסיפים את הערמונים ואת הבצל ומטגנים בעדינות במשך כ -15 דקות. בשלב זה הסקווש יהיה מוכן, אז כפית אותו לתוך המחבת, משאיר את העור מאחור. מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה.
הסר חצי התערובת להתמזג עד חלקה, ואז לשפוך בחזרה לתוך המחבת.
קח את שאר עלי המרווה וזרעי הסקווש השמורים וטגן אותם בקצת שמן עד לפריך. כדי לשרת, כפית קצת שמנת חמוצה על גבי המרק, מפזרים קצת מרווה וזרעים פריך, ולסיים עם טפטוף טוב של שמן זית כתית.