מרק דלעת ומרק עדשים
מרק דלעת ושמנת ומרק עדשים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קרם fraîche, לארוז טימין, ירקות מלאי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 322 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק עדשים קרמי, מרק עדשים קרמי, ו מרק עדשים תרד שמנת.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומתחיל להפוך לזהב. מערבבים את השום, בשר דלעת, עדשים וקורנית, ואז לשפוך את המניה החמה. עונה, כיסוי ומבשלים במשך 20-25 דקות עד העדשים והירקות הם מכרז.
בינתיים, לשטוף את זרעי דלעת.
הסר כל בשר עדיין נצמד אליהם, ואז לייבש אותם עם נייר מטבח.
מחממים את שמן 1 כפית במחבת שאינה מקל ומטגנים את הזרעים עד שהם מתחילים לקפוץ ולפוצץ. מערבבים לעתים קרובות, אבל לכסות את המחבת בין כדי לשמור אותם בזה. כאשר הזרעים נראים אגוזים קלויים, מוסיפים קומץ מלח וקמצוץ סוכר ומערבבים היטב.
Whizz תערובת דלעת מבושל עם בלנדר יד או במעבד מזון עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את frache crme ו יז שוב. טעם לתיבול.
מגישים עם כפית של frache crme, כמה עלי טימין והזרעים קלויים מפוזרים על גבי.