קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת חמאה בבישול איטי

מרק דלעת חמאה בבישול איטי
Slow-Cooker Butternut סקווש מרק נטול גלוטן, מרק. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל טחון, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דלעת בישול איטי, מרק דלעת בישול איטי, ו מרק סקווש Crock-Pot ® Slow Cooker Butternut (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
ב 3-4 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל ומרכיבים שנותרו למעט גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
5
בבלנדר או מעבד מזון, מניחים שליש עד חצי תערובת בכל פעם. כיסוי; להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה. החזר תערובת לבישול איטי. מערבבים בגבינת שמנת. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 30 דקות יותר או עד גבינה מותכת, ערבוב עם חוט להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם