מרק דלעת עם קרוטוני קינמון
מרק דלעת עם קרוטוני קינמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-34 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 526 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שמנת חצי-חצי, דלעת מוצקה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת חמאה עם קרוטוני סוכר קינמון, מרק דלעת צנובר ואגסים עם קרוטוני סוכר קינמון, ומרק דלעת עם קרוטוני מרווה מחמצת.
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה 1 קופסת מרק ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים למחבת. מערבבים פנימה את החלב, הדלעת, השמנת ושארית המרק; חום דרך.
לקרוטונים, מניחים קוביות לחם בתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 5-8 דקות או עד לקלוי.
מערבבים את החמאה, הסוכר החום והקינמון; מטפטפים על קרוטונים וזורקים לציפוי.
אופים 3-5 דקות יותר או עד להזהבה.