מרק הגולאש של אמא לונג
מרק הגולש של אמא לונג יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 564 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מים, קוביות מרק בקר, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה מוצק. נסו מרק גולש, מרק גולש, ו מרק גולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בקר ובצל בשמן חם עד להשחמת הבשר, כ -10 דקות.
מוסיפים מים, רוטב עגבניות, פפריקה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, שום, מרק בקר, חרדל, מיץ לימון ועלי דפנה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 3 שעות.
מערבבים תפוחי אדמה למרק וממשיכים להתבשל עד שתפוחי האדמה רכים, כ-30 דקות נוספות. למרק סמיך יותר, השאר את הסיר ללא כיסוי; למרק דק יותר, החלף את המכסה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות ביצים במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, כ -5 דקות.
מגישים מרק על אטריות ביצים בקערות.