מרק הודו מבושל איטי עם כופתאות
מרק הודו מבושל איטי עם כופתאות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, גרעיני תירס, מלח ופלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: רוטב איטי ומרק תרד עם כופתאות קמח תירס, בישול איטי טנדורי מרק טורקיה, ו בישול איטי טורקיה ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
מניחים את טורקיה, בצל, סלרי, תפוחי אדמה, גזר, תירס, עופות תיבול, אבקת בצל, ואבקת שום לתוך סיר איטי, ויוצקים את מלאי העוף על טורקיה וירקות.
מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור. הגדר את התנור על נמוך, לכסות, ומבשלים עד הירקות מכרזים, על 6 שעות.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח יחד בקערה, ומערבבים את החמאה המומסת. מערבבים את בצק הכופתה עד שהוא מתחיל להתקשות, 1 עד 2 דקות. זרוק את הבצק על ידי כף לתוך מרק רותח. החלף את המכסה; מבשלים כ -15 דקות.