מרק הירקות של אמא תרזה
מרק הירקות של אמא תרזה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עגבניות שזיף, מלח ים אפור גס, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מרק הירקות של אמא תרזה, מרק ירקות גביני של אמא, ו מרק העוף של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות בלאנש בסיר 2-3 ליטר של מים רותחים 20 שניות.
להעביר עגבניות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין, ואז זרע וקוצצים.
שמן חום בסיר כבד 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בצל ועגבניות, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 4 עד 5 דקות.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת בצל יחד עם קישואים וסלרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים מים, עשבי תיבול, מלח ים ופלפל ומביאים לרתיחה, חשופים. להפחית חום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם מאוד רך, 30 עד 35 דקות.
לטאטא יחד ביצה וגבינה בקערה עד בשילוב היטב, ואז להוסיף מרק בזרם, ערבוב. מחלקים בין 4 קערות ומגישים עם שמן זית וגבינה.