קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות77
מגזין

מרק הליבוט איטלקי

מרק הליבוט איטלקי
המתכון האיטלקי Hellibut צ'אודר מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם טימין, פלפל, סטייקים הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. . עם כפית נסו מרק הליבוט איטלקי, מתכון צ'אודר הליבוט, ו Cape Mudge Hellibut Chowder (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים את הפלפלים, סלרי, בצל ושום בשמן עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את מיץ העגבניות או המים, מיץ תפוחים, עגבניות מעוכות ועשבי תיבול. מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
3
מוסיפים חתיכות הליבוט למרק. מבשלים עד הליבוט נעשה, על 30 דקות. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
הליבוטהליבוט
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.