ניקוז ולהשליך grease.In סיר בישול גדול, יוצקים את תערובת נקניק, סלרי, גזר, כרוב, עגבניות עם מיץ, מלאי בשר, V-8, ברוקולי, שום, עלי בזיליקום, תערובת רוטב איטלקי, קוביות מרק, אורגנו, רוטב חם, רוטב סויה, ושש כוסות מים, אבל לא מוסיפים את שעועית לימה או אפונה עדיין. אלה ייכנסו מאוחר יותר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי להשפיע על רתיחה איטית לכסות, ערבוב occasionally.In סיר בישול שני, יוצקים את 3 ליטרים שמורים של מים, את כפית הנותרים-מלא שמן זית ואת כפית מלח. מערבבים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה. כאשר הוא רותח, לאט להוסיף את הפסטה ולהפחית את החום כדי להשפיע על לרתיחה קלה, חשוף. מבשלים את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פשוט רך( אל דנטה), ולאחר מכן, לפני ניקוז, להסיר כוס אחת של מי הפסטה ולהוסיף אותו למרק.הלם הפסטה מנוקזת במים קרים (זה ימנע ממנו להפוך רגשני מאוחר יותר), מחדש לנקז ולהניח אותו בצד.לאחר המרק מבושל במשך שעה אחת, מוסיפים את שעועית לימה ואפונה. לאחר 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה סחוטה למרק ומאפשרים לה לבשל, חשופה, במשך 5 דקות נוספות.