קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות34
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo

מרק המינסטרונה של קפה Ospidillo
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כרוב, גזר, תערובת רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק בית קפה Ospidillo, The Ospidillo Cafe Pica De Gallo, ו קפה Ospidillo פטריות גורמה.

הוראות

1
במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, לטגן את פלפל, בצל, נקניק איטלקי ב 3 כפיות של שמן זית עד הנקניק יש השחמה, (כ 12 דקות). בזמן שהוא מתבשל, לשבור את הנקניק ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ניקוז ולהשליך grease.In סיר בישול גדול, יוצקים את תערובת נקניק, סלרי, גזר, כרוב, עגבניות עם מיץ, מלאי בשר, V-8, ברוקולי, שום, עלי בזיליקום, תערובת רוטב איטלקי, קוביות מרק, אורגנו, רוטב חם, רוטב סויה, ושש כוסות מים, אבל לא מוסיפים את שעועית לימה או אפונה עדיין. אלה ייכנסו מאוחר יותר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום כדי להשפיע על רתיחה איטית לכסות, ערבוב occasionally.In סיר בישול שני, יוצקים את 3 ליטרים שמורים של מים, את כפית הנותרים-מלא שמן זית ואת כפית מלח. מערבבים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה. כאשר הוא רותח, לאט להוסיף את הפסטה ולהפחית את החום כדי להשפיע על לרתיחה קלה, חשוף. מבשלים את הפסטה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פשוט רך( אל דנטה), ולאחר מכן, לפני ניקוז, להסיר כוס אחת של מי הפסטה ולהוסיף אותו למרק.הלם הפסטה מנוקזת במים קרים (זה ימנע ממנו להפוך רגשני מאוחר יותר), מחדש לנקז ולהניח אותו בצד.לאחר המרק מבושל במשך שעה אחת, מוסיפים את שעועית לימה ואפונה. לאחר 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה סחוטה למרק ומאפשרים לה לבשל, חשופה, במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
רוטב איטלקירוטב איטלקי
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מלאי בשרמלאי בשר
קישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאהקישואים חתוכים לקוביות, דלעת קיץ צהובה ו/או דלעת חמאה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מגישים חם.טיפ: כשהמרק יושב, הוא יספוג יותר נוזלים. פשוט דק אותו עם מרק עוף משומר מחדש לחמם אותו אם אתה רוצה את זה רזה.
מרכיבים שתצטרך
עוף משומרעוף משומר
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתינוק קפוא לימה שעועיתתינוק קפוא לימה שעועית4עלי בזיליקום טריים, טחוןעלי בזיליקום טריים, טחון1גדולפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביותפלפל חריף, כל סוג שהוא, נטול זרעים וחתוך לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברוקולי פלורט, טרי, קצוץברוקולי פלורט, טרי, קצוץ9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב, קצוץכרוב, קצוץ425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרק בשר, משומרמרק בשר, משומר8largesגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץגזר, קלופים וחותכים לחתיכות עבות 1/4 אינץ3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיצלעות סלרי, חתוכות לקוביותצלעות סלרי, חתוכות לקוביות2קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.קוביות עוף, מרוסקות, אני משתמשת במגי הרך.4(יכול להיות או להרחיק)שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1שן שום, טחוןשן שום, טחון11 קילו קישואים,רוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובותרוטב סלט איטלקי, סוג מנות יבש, אני משתמש במותג עונות טובות567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררותנקניקיות איטלקיות, מעופפות ומתפוררות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל טרי, קצוץבצל טרי, קצוץ11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קונכיות פסטה (קטנות, יבשות)קונכיות פסטה (קטנות, יבשות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה11 קילו קישואים,רוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנקרוטב פלפל חריף, אני משתמש RedHot של פרנק2(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץעגבניות מבושלות, משומר, קצוץ עם מיץ11 קילו קישואים,מלח שולחן, לבישול פסטהמלח שולחן, לבישול פסטה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)v 8 מיץ ירקותv 8 מיץ ירקות4בצל צהוב בינוני, קצוץמים, מחולקיםמים, מחולקים