קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק העגבניות הקלוי של Saltie Sandwich Shop עם פרגולה וקייל

מרק העגבניות הקלוי של Saltie Sandwich Shop עם פרגולה וקייל
מרק העגבניות הקלוי של Saltie Sandwich Shop עם פרגולאן וקייל הוא מרק עגבניות קלוי בסוף הקיץ. טבעוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרוב, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו Kedgeree של חנות כריך Saltie, בסוף הקיץ מרק עגבניות עם שעועית פגז, דיונון טבעות פטרוזיליה, ו סלט עגבניות וגזר בסוף הקיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מסדרים את העור בצד עגבניות על תבנית אפייה טפטוף באופן שווה עם שמן זית (להשאיר שפע של מקום כדי לאפשר להם caramelize). מתבלים בנדיבות עם מלח וצלי עד מרוכז וחרוך קצת על הקצוות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
בינתיים, מרתיחים את fregola (או תחליף) במים מלוחים עד אל דנטה, ואז לנקז ולזרוק עם קצת יותר שמן כדי למנוע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
פרגולהפרגולה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בחלק התחתון של סיר מרק כבד גדול, חום 3 כפות של שמן זית על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, כ -3 דקות, ואז מוסיפים את הרוזמרין והמרווה (הם יתרחשו) ומבשלים עד ריחני, בערך דקה יותר. מערבבים את העגבניות הקלויות יחד עם 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים את הכרוב ואת העונה כדי לטעום עם מלח. מבשלים עד הכרוב הוא רך, על 10 דקות, ואז להוסיף את פרגולה מבושל. מצקת לתוך קערות, מפזרים מלח ים, ומגישים עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
פרגולהפרגולה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)