מרק העגבניות הקלוי של Saltie Sandwich Shop עם פרגולה וקייל
מרק העגבניות הקלוי של Saltie Sandwich Shop עם פרגולאן וקייל הוא מרק עגבניות קלוי בסוף הקיץ. טבעוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, כרוב, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו Kedgeree של חנות כריך Saltie, בסוף הקיץ מרק עגבניות עם שעועית פגז, דיונון טבעות פטרוזיליה, ו סלט עגבניות וגזר בסוף הקיץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט.
מסדרים את העור בצד עגבניות על תבנית אפייה טפטוף באופן שווה עם שמן זית (להשאיר שפע של מקום כדי לאפשר להם caramelize). מתבלים בנדיבות עם מלח וצלי עד מרוכז וחרוך קצת על הקצוות, כ -30 דקות.
בינתיים, מרתיחים את fregola (או תחליף) במים מלוחים עד אל דנטה, ואז לנקז ולזרוק עם קצת יותר שמן כדי למנוע ממנו דבק.
בחלק התחתון של סיר מרק כבד גדול, חום 3 כפות של שמן זית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, כ -3 דקות, ואז מוסיפים את הרוזמרין והמרווה (הם יתרחשו) ומבשלים עד ריחני, בערך דקה יותר. מערבבים את העגבניות הקלויות יחד עם 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכרוב ואת העונה כדי לטעום עם מלח. מבשלים עד הכרוב הוא רך, על 10 דקות, ואז להוסיף את פרגולה מבושל. מצקת לתוך קערות, מפזרים מלח ים, ומגישים עם טפטוף של שמן זית.