מרק העוף הקר של אמא
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש ירקות מבצל ירוק, שומן מן המניה עוף, עלי פטרוזיליה, וגזר. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קונגי צמחוני, מרק העונה הקרה המושלם, הישאר בריא במהלך עונת הצטננות ושפעת, ו סלט הטונה הקר של אמא.
הוראות
בצל מטוגן, גזר וסלרי: בסיר 4 qt, מחממים כף שומן עוף (שעלה לפני השטח והתמצק מהמלאי הביתי שלך) בחום גבוה בינוני. אם אין לך מספיק שומן עוף, אתה יכול להוסיף קצת שמן זית. מטגנים את הירקות בשומן עד שהגזר כמעט מוכן.
מוסיפים תבלינים: בזמן שאתה מטגן את הירקות, מוסיפים את התיבול-התיבול של העופות,פתיתי הפלפל האדומים הכתושים, קמצוץ מלח וקורט פלפל. תיבול כזה במהלך הבישול של הירקות מביא את הטעם שלהם. לדברי אמא שלי, פתיתי פלפל אדום כתוש או קאיין הוא מאוד מועיל עבור הצטננות, ולכן זה חלק מהמתכון הזה.
הוסף 4 כוסות של ציר עוף. להביא לרתיחה נמוכה. מבשלים עד הגזר הם רק מבושלים דרך (כ 5 עד 10 דקות).
מוסיפים את הפטרוזיליה הטריה וירוקים בצל ירוק. בדוק תבלינים (סביר להניח שיהיה עליך להוסיף יותר מלח) ולהתאים את הטעם.
מגישים עם (לפחות) לחם צרפתי פריך בן יום.