מרק הצדפות של לוסיל רייט
מרק הצדפות של לוסיל רייט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו קמח, מיץ לימון, תקפיצי צדפות באלכוהול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק סרטנים צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
תבחרו צדפות בשביל קונכיות. מבשלים את הצדפות וליקר צדפות בסיר מכוסה על אש נמוכה עם קצת מלח ופלפל שחור. מערבבים מדי פעם עד הקצוות של צדפות תלתל, על 6 דקות.
הרם את הצדפות מהמלאי עם כפית מחוררת ולשים אותם במסננת עם קערה מתחת לתפוס את ליקר הסיר.
יוצקים את המניה מהסיר לתוך הקערה, נזהרים להשליך כל גרגירי צדפות. תניח את המניה בצד.
מבשלים את הסלרי והבצל בקצת מים עד רך; לנקז, שמירה על המרק.
מוסיפים את המרק למניה צדפות (צריך למדוד על 2 כוסות), ולאחר מכן להוסיף את החלב והקרם (להזמין קצת שמנת כדי שוט לקישוט).
מחממים את החמאה, ואז מקציפים בקמח כדי להכין רביכה.
מוסיף את תערובת המניות לרובה, ומערבבים במהירות עד מעובה וחלק.
להוסיף קצת אגוז מוסקט, קמצוץ של אבקת קארי, מיץ לימון, ווסטרשייר, וקיין. תקן את התבלינים.
מועכים את הצדפות עם סלרי ובצל ומערבבים היטב; מוסיפים למניה צדפות. להתחמם על מים חמים עד הזמן לשרת. מקציפים את השמנת השמורה.
יוצקים מרק ביסק לקערות בודדות. מערבולת חלק אפילו של קצפת לתוך כל קערה.
מוסיפים מעט פפריקה ופטרוזיליה קצוצה לקישוט. תציע שרי, אם תרצה.