קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

מרק ויסקי

מרק ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל מרק ויסקי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 346 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 101 אוהדים. אם יש לכם שוק כבש, גזר, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: מרק ויסקי, מרק ויסקי, ו מרק ויסקי.

הוראות

1
שוק כבש העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים צלעות כבש ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב על כל הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
4
הסר שאנקס ולהניח בצד.
5
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מתרכך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים שום ועלי דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
7
להוסיף מרק ולחזור שאנקס לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות, ומבשלים עד שקי כבש רכים ובשר מתרחק מהעצם, על 2 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לתת מרק קריר לחלוטין לילה במקרר, לגרד את השומן, ולחזור לחמם למחרת. אחרת, שומן רזה עם מצקת או כף גדולה ולהמשיך לשלב
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את השוקיים מן המניה, ופעם מגניב מספיק כדי לטפל בעדינות להסיר את הבשר מן העצמות לקרוע לחתיכות בגודל ביס. שמור. החזירו את המניה לרתיחה והוסיפו גזר, גזר לבן, תפוח אדמה ושעורה. מבשלים עד שעורה מכרז, על 25 דקות ואז לחזור בשר מגורר לסיר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מערבבים בטרקלין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעורהשעורה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת