קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חום חם

מרק חום חם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מרק חום חם. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, בגט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב בייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק חם וחמוץ, רוטב פאדג'חם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומבשלים תוך ערבוב עד לריכוך כ -4 דקות. מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המרק והשמנת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך בינוני, ואז מערבבים פנימה את הגבינה האמריקאית וכוס צ ' דר 1 עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מוסיפים את החזיר וההודו ומחממים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מסירים מהאש ושומרים על חום.
6
מורחים את פרוסות הבגט על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מעבירים לתנור וטוסטים עד להזהבה, כ -10 דקות. בינתיים מבשלים את הבייקון במחבת טפלון על אש בינונית, הופכים, עד שהם פריכים, כ -10 דקות; מסננים על מגבות נייר ואז מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
זורקים בקערה את העגבניות, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. מצקת את המרק לקערות ומעליה הבגט הקלוי, 1/2 כוס הצ ' דר הנותרת, תערובת העגבניות-פטרוזיליה ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגטבגט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
9
צילום: דוד מלוש