קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חומוס ורומיין עם ורמיצ'לי מוזהב

מרק חומוס ורומיין עם ורמיצ'לי מוזהב
מרק חומוס ורומיין עם ורמיצ'לי מוזהב יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את ורמיצ'לי, מרק עוף, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק עוף כורכום מוזהב, ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca), ו מרק עוף וורמיצ'לי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל, שום, כורכום, פפריקה, וקיין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
כורכוםכורכום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את החומוס, מרק, מים ומלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מרקמרק
מיםמים
מלחמלח
4
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את ורמיצ ' לי ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
6
הסר את הפסטה השחומה עם כפית מחוררת; להוסיף אותו למרק יחד עם רומיין. מבשלים עד הפסטה מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רומייןרומיין
פסטהפסטה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
וריאציות: במקור עשינו את המרק הזה עם chard שוויצרי. כשהגיע הזמן לבחון מחדש, נגמר לנו הצ ' ארד אבל היה לנו הרבה רומיין; השתמשנו בזה ואהבנו את המרק אפילו יותר. Chard שוויצרי עדיין עושה החלפה בסדר, אם כי, כפי שעושה תרד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
רומייןרומיין
תרדתרד
מרקמרק
8
המלצת יין: מאז ההשראה למרק זה מגיע מספרד, למה לא היין גם כן? Crianza ריוחה יהיה מושלם כאן. Cranza פירושו בגילאי פחות מאשר Reserva המורכב יותר Gran Reserva, ולכן היין יהיה טרי ופירותי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
מרקמרק