טפטף את הביצים המוכות לאט תוך ערבוב, כך שאתה מקבל" מיתרים " של ביצה.כבה את החימום.מצגת-מצקת את המרק לתוך קערות, ואז מקשטים עם 1/2 כפית בצל ירוק לקערה טפטוף של שמן שומשום.הערות על מרכיבים & החלפות:.תרמילי שושן יבשים ואוזני עץ (הנקראים גם "אוזני עץ", "פטריה שחורה" או "הו ביי") זמינים ברוב השווקים המזרחיים.עוף stock - - להשתמש תוצרת בית או מגוון משומר דל נתרן. לצמחונים להשתמש במניות עוף צמחוניות או ציר ירקות.בשר חזיר-לחלופה כשרה, להשתמש עוף מגורר או תרנגול הודו; עבור צמחוני אלטרנטיבי, להחליף חזיר עם תערובת של טרי טעים פטריות, למשל, shiitake, צדפות, או portobellos.רוטב סויה-בטי משתמשת ברוטב סויה רגיל - אם משתמשים במגוון "סויה עדין", ייתכן שיהיה עליך להתאים את כמות המלח לפי הטעם.חומץ-החומץ הוא המהות של ההיבט" חמוץ "של מרק זה, וחומץ לבן מזוקק נותן לך את הטעם החזק ביותר; חומץ אורז, חומץ יין, חומץ יין, חומץ תפוחים, וכו', יהיה גם לדלל מדי (לא מספיק חומציות) או להוסיף טעמים זרים.שום-אבקת שום מועדפת במתכון זה, אבל אם אתה בוחר להשתמש ציפורן, להשאיר אותם שלמים, להוסיף אותם רק כדי לטעום את מרק העוף ולהסיר אותם לפני הוספת מרכיבים אחרים.שמן שומשום-מוסיף טעם מנצנץ ומעושן למוצר הסופי. שמן שומשום סיני הוא בדרך כלל מזרעים קלויים; יפנית הוא בדרך כלל untoasted, כך הטעם יהיה שונה בעדינות.