קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית

מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית
מרק חם וחמוץ עם נבטי שעועית הוא מתכון אסייתי שמגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם ביצה, פטריות שיטאקי, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם לסתיו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק חמוץ ירקות, איך להכין מרק חמוץ ירקות, טופו חמוץ מתוק עם נבטי שעועית ועשבי תיבול טריים, ומרק חמוץ וחם.

הוראות

1
מניחים את הסרנו הטחון ומרק העוף בסיר גדול. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית. מערבבים פנימה את השום והג'ינג'ר, מבשלים במשך דקה. מערבבים פנימה את פטריות השיטאקי, הטופו ורצועות הבמבוק, מבשלים במשך 2 דקות לריכוך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים פנימה את נבטי השעועית, התמרי, חומץ האורז, רוטב הסויה והפלפל השחור; מבשלים במשך דקה כדי לרכך את נבטי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חומץ אורזחומץ אורז
תמריתמרי
3
ממיסים את עמילן התירס במירין, ומערבבים לתוך המרק המבעבע; מבשלים 30 שניות להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
מסירים מהאש ויוצקים פנימה ביצה טרופה תוך כדי ערבוב איטי. מצקת מרק לקערות; מקשטים בבצל ירוק ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

מרק חמוץ וחם בתפריט? נסו להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את יין הריזלינג Barefoot Cellars. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מרתפי יחפים יין ריזלינג
מרתפי יחפים יין ריזלינג
טעמי נקטרינה ואגסים עסיסיים משלימים את גימור ההדרים המתוק והדבש המתמשך