קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות

מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות
מרק חם וחמוץ עם סלמון ופטריות צדפות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פטריות צדפות, מיץ לימון, גבעולי עשב לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, סלמון צלוי עם פטריות צדפות ביין אדום, ו ג'ינג'ר שום סלמון גזר & קערת אטריות קישואים עם פטריות שיטאקה & Oyster (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל גבעול של עשב לימון במחצית לרוחב. חבורה או למחוץ את הגבעולים עם פטיש בשר או מחבת קטנה, כבדה.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שלב lemongrass, הבא 3 מרכיבים, ו, אם תרצה, עלים ליים כפיר בסיר 2 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
אליקסיר גאליקסיר ג
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מחבת מחום, ולתת תלול במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר ולהשליך מוצקים.
5
להחזיר מלאי מתובל לתנור מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים סלמון, פטריות ועגבניות; מבשלים בעדינות 3 עד 4 דקות או עד הסלמון הוא אטום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
7
הסר מהחום, ומערבבים במרכיבים הנותרים. (אם המרק חריף מדי, מוסיפים עוד קמצוץ של סוכר.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט