מרק ירקות איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא שעועית, מים, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק ירקות איטלקי, מרק ירקות איטלקי, ו מרק ירקות איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
Saut הראשון 3 מרכיבים בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים 5 כוסות מים ו -7 מרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.