מרק ירקות בקר טחון
מרק ירקות בקר טחון לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 5 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 77 סנט למנה מנות. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם מים, טרגון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק בשר טחון ירקות, מרק ירקות טחון מהיר ומרק בקר טחון וירקות חריף.
הוראות
בתנור הולנדי, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים את המרק, המים, העגבניות, הסלרי, הגזר, הבצל, תפוח האדמה, הכרובית, הטרגון, אבקת השום, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מבשלים מקרוני לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים למרק; חום דרך.