מרק ירקות צלוי חזיר של סבתא נילי
מרק ירקות צלעות חזיר המטוגן של סבתא נילי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 13 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קמח, בצל, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב צלעות חזיר ירקות, איך לבשל: צ'ופ סואי, סיני אהוב מערבבים מטוגן ירקות מעורבים, ו מרק הירקות של סבתא.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס חמאה וגזר לטגן, סלרי ובצל עד שהתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את הקמח לירקות ומתמזגים היטב. מבשלים את הקמח עד שהוא משיג צבע בלונדיני קל. לאחר מכן, מערבבים את רסק העגבניות ומאפשרים לבשל מעט, על 1 עד 2 דקות.
יוצקים מרק ירקות תוך ערבוב ולהביא מרק לרתיחה. להפחית את החום ולהוסיף את פחית עגבניות חתוכות לקוביות ותפוחי האדמה. מבשלים עד תפוחי אדמה מבושלים דרך, כ 20 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הבוטנים במחבת חשמלית או במחבת גדולה המצוידת במדחום מטגנים עמוקים ל-325 מעלות F. בצלחת גדולה, מערבבים יחד קמח, ומתבשלים עם מלח ופלפל. לדלות צלעות בתערובת קמח, לטפוח עודף.
צלעות מקום, 2 בזמן, בטיגון ומבשלים עד מבושל דרך, על 6 דקות. להתקרר מעט ולהסיר מגש גיליון מצופה מגבת נייר.
מוסיפים את הצלעות המבושלות למרק ומבשלים עוד 30 דקות, או עד שהבשר נופל מהעצם. במהלך 10 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף את התירס, אפונה, שעועית ירוקה. מרק מצקת לתוך קערות בודדות, העליון עם צלע חזיר ומפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.